Време читања: 2 минута

Стадион Фр. партизана у Буковцу

Фудбалски клуб “Фрушкогорски партизан” из Буковца без превеликих амбиција ове сезоне уз добре резултате умешао се у трку за највиши пласман. Сјајно су стартовтовали па су се чак и у једном тренутку налазили на првој позицији. Ушли су у кризу резултата, у последња три кола забележили су поразе. У тим мечевима фалило је и мало спортске среће. Међутим не очајавају, настављају даље с вером да ће се вратити на стари пут већ од наредног кола.
Окосницу тима чине играчи из Буковца. Кроз другарство и добру атмосферу направили су озбиљан помак у односу на претходне сезоне.


Екипу води искусни Петар Бочковић, док тим чине играчи, староседеоци Дејан Девић, капитен Клинцов, Кантар, Макивић, Чергић, Шурлан, Дулић, Подрашчанин, Миловановић, Рогановић, Бабић…а ту су и Ружић, Пролић, Мирић, Паповић, Чавић, Перић, Симић,Трифуновић, Лазић, и омладинци Грмаш, Бјелић, Тешановић, Грлица, Сладојевић, Булатовић, Јокић, Георгијевић и Јован Девић. Следе им два сусрета са тимовима из врха, Фрушкогорцем  и ЖСК-ом, затим дочекују Тител и Петроварадин. За крај јесењег дела гостују у Ђурђеву.
Сви играчи су дали подједнак допринос тренутном пласману. Треба напоменути да се чак 11 играча уписало у стрелце,а најефикаснији су са три поготка , Трифуновић, капитен Клинцов, Ружић, Лазић, Рогановић и Миловановић.

Упоредо се развија и школа фудбала која броји преко 50 дечака, а као тренери раде играчи првог тима два Марка, Бабић и Миловановић.

https://www.instagram.com/fruskogorskipartizan/