Време читања: 2 минута

Чета тренера Ненада Рајића жели да се умеша у борбу за врх војвођанског “Југа”

Минулог викенда, фудбалери Младости из Бачког Јарка, нису одиграли меч против Јединства из Руменке, па је одложен за 11. новембар, имајући у виду да је дан уочи утакмице, други пут ове године, на Ливадици избио пожар. Изгорела је комплетна опрема у економату, а клубу је нанета велика штета.


-Завршили смо преподневни тренинг, играчи су отишли у свлачионицу, а после неколико тренутака је експлодирао бојлер. Пожар је захватио економат, изгорела је комплетна опрема, док су играчи истрчали ван објекта. Сви смо били у шоку, али на срећу није било тежих последица. Не могу да верујем да смо поново суочени са сличном ситуацијом као у јануару, када су изгореле клупске просторије – каже Ненад Рајић, шеф стручног штаба.
Током седмице, председник Милан Кљајић и сарадници, уложили су много напора да би у суботу било могуће организовати меч против Индекса.
-Драго ми је да ћемо бити домаћини на Ливадици, није исто, када морамо да играмо ван Бачког Јарка. Битни су нам мечеви са Индексом и Јединством, јер ће показати да ли имамо тим способан да се умеша у борбу за највиши пласман или је реалност да будемо у средини табеле. Верујем у момке, иако предстоје озбиљни испити. Налазимо се на прекретници, жеља свих је да наставимо узлазном линијом.
Без обзира што у свлачионицама, после пожара, није било воде, играчи су потврдили оданост према клубу, уз сјајан одзив на тренинзима.
-Сви смо стисли зубе, свесни да је ситуација непријатна, али пролазна. Трудили смо се да тренирамо нормално, као да се ништа није догодило. Очекујем да ћемо, уз одговоран приступ и максимално залагање целе екипе, освојити три бода против Индекса, чиме бисмо добили ветар у једра пред окршаје са Јединством и Слогом из Ердевика – рекао је Ненад Рајић, шеф стручног штаба Младости.
М. Менићанин

Пријатељи из Дивоша

Пријатељи се познају у невољи, а Јарачанима су први у помоћ прискочили руководећи људи Хајдука из Дивоша, поклонивши опрему.
-Не само да су Дивошани, досадашњим резултатима, потврдили да су заслужено на лидерској позицији, већ су показали да имају велико срце. Дугујемо им захвалност, имаћемо дресове за меч са Индексом – рекао је Рајић.