Време читања: 2 минута

Прва лига Србије

Кабел – Трајал Крушевац 1:1 (1:1)

Нови Сад: Стадион Кабела, без гледалаца, судија: Живановић (Београд). Стрелци: Петрић у 33. за Кабел, а Павловић у 10. минуту (из пенала) за Трајал. Жути картони: Петровић (Кабел), а Мијић, Средојевић, Голубовић (Трајал).

Кабел: Кнежевић, Јеличић, Петрић, Новаковић, Петровић, Видаков (Жуниор), Месаровић (Грбовић), Србијанац, Караћ, Бечелић, Павлићевић.

Трајал: Драшковић, Мијић, Средојевић, Голубовић (Јовановић), Николић (Милошевић), Гогић, Алексић, Пуношевац, Петровић (Матејевић), Павловић (Јовковић), Осман (Милисављевић).

Фудбалери Кабела уписали су трећи узастопни реми у прволигашкој конкуренцији. Бод са Лимана однели су играчи крушевачког Трајала.

Повели су гости са беле тачке, сигуран реализатор најстроже казне био је Предраг Павловић. Пеналу је претходио старт Србијанца над Голубовићем.

Домаћи су до изједначења стигли поготком Петрића, најбоље се снашао у петерцу Трајала. У наставку могао је Месаровић да донесе потпуни преокрет, али је његов покушај осујетио голман Драшковић. До краја било је прилика на обе стране, али без успеха. Следеће коло, “росонери” са Штранда гостују у Добановцима, Будућности.