Време читања: 2 минута

Српска лига “Војводина”

Младост ГАТ минулог викенда увећала је бодовну залиху у односу на пратиоце, победивши на тешком гостовању у Сакулама. До слатког минималца стигли су поготком, ове јесени, сјајног Марка Ренића. Сада, Новосађани имају плус осам у односу на другопласирани, Динамо 1945 из Панчева, са којим ће снаге одмерити у суботу 14. новембра на Новом насељу, у оквиру 17. кола СЛВ.

-У суботу нас чека дерби и сигурно нимало лака утакмица против Динама, који је наш први пратилац. Из Сакула смо се вратили са велика три бода и сигурно ће бити још драже ако за викенд победимо и потврдимо заслужено прво место на табели. Верујем да хоћемо, имамо сјајну екипу што показују и досадашњи резултати. После ове, чекају нас још два меча из којих желимо да изађемо као победници и да на најбољи могући начин приведемо крају ову полусезону, понесемо титулу јесењег шампиона – изјавио је голман Младост ГАТ, на позајмици из Војводине, Стефан Дражић.

Стефан Дражић, сјајним одбранама привукао је пажњу на себе, а уколико овако настави, врло брзо, купиће повратну карту у Војводину.

Парови 17. кола су:

субота

Младост ГАТ (НС) – Динамо 1945 Панчево

Феникс 1995 – Борац Сакуле

Раднички (Зр) – Слобода (НК)

Бечеј 1918 – Слога Чонопља

Раднички 1912 Сомбор – Хајдук 1912 Кула

Козара (БВС) – Бачка 1901 Суботица

ОФК Стари Град (БП) – Омладинац (НБ)

недеља

Тиса Адорјан – 1. Мај Рума

Јединство (СП) – Дунав (СБ)

Војводина 1928 Перлез – ОФК Вршац

Сви мечеви почињу у 13 часова.