Време читања: 2 минута

Темеринци суочени са императивом пред двобој бивших српсколигаша

У не тако давној прошлости, фудбалери темеринске Слоге и Радничког из Нове Пазове, војевали су битке на српсколигашкој сцени. Актуелни тренутак је другачији, оба клуба су ранг ниже, на војвођанском ”Југу”, а посматрано кроз призму чињенице да су црвено-бели на претходних девет мечева у Новој Пазови остали празних шака, добро је да се предстојећи међусобни дуел игра у Темерину.
-Имајући у виду учинак током минула четири кола, утисак је да смо мало стабилизовали форму. Победили смо Цемент (2:1) и Слободу (3:1), али криво ми је због ремија у Каћу и пораза на Детелинари, јер смо заслужили више. Поглед на табелу није пријатан, не заслужујемо позицију испод црвене линије и даћемо све од себе да у преосталих 270 минута јесењег дела направимо искорак ка средини табеле – каже Алекса Мијаиловић, везиста Слоге.
Црвено-бели су домаћини Пазовчанима и Будућности (СН), а гостују Јадрану. Нема сумње да је наредни ривал највећи изазов у финишу напорне јесење етапе.
-Пазовчани су одличан тим, то су потврдили победом против лидера Хајдука. Окосницу чине играчи са прволигашким искуством и очекујем да трку заврше међу пет најбољих. Свесни смо тежине задатка, али немамо избора, јер нам гори под ногама. То не значи да ћемо кренути грлом у јагоде, морамо да будемо обазриви и да стрпљивом игром пронађемо пут ка победи – јасан је Алекса Мијаиловић.
М. Менићанин