Време читања: 2 минута

Војвођанскa лигa  “Југ”

РФК Нови Сад, се пред последње коло јесење етапе, налази на четвртом месту Војвођанске лиге група “Југ”. Након пораза у Шајкашу, жуто-плави су се вратили на победнички колосек, тријумфом над новосадском Звездом. Победа је извојевана теже него што се очекивало – 3:2. Гости са Видовданског насеља нису дошли на Детелинару са белом заставом, дуго су имали активан резултат, међутим капитулирали су 20-так минута пре крајa. Најрасположенији у табору “канаринаца” на том сусрету, био је Марко Вујовић, придошлица из екипе Младост ГАТ.

-Из утакмице са Звездом доста тога смо научили, где грешимо и шта би требали да побољшамо. Утакмица је била напета до самог краја, још увек се нису слегли утисци. Свака част играчима Звезде на пруженом отпору. Из утакмице у утакмицу смо све бољи и бољи, испуњавамо све задатке које шеф, Зоран Шараба, тражи од нас.
За нас је свака утакмица важна, тако и утакмица са Јединством, претходних 16 кола видели смо да нема лаког противника.
Од двобоја са Руменчанима очекујем неизвесну утакмицу, идемо са намером да освојимо 3 бода, немамо никакав притисак. Не би било лоше да јесењу етапу завршимо победом-изјавио је Марко Вујовић.