Време читања: 2 минута

Војвођанска лига “Југ”

Ерак веран Јарачанима

За пролећне битке на војвођанском ”Југу”, фудбалери Младости из Бачког Јарка, неће бити ослабљени одласком Александра Ерака, иако је ових дана била актуелна лицитација око његовог новог клуба. Офанзивни везиста рођен 1996. године, јесенас је био најкориснији играч Јарачана, постигао је и пет голова, уз десет асистенција, па је интересовање других била неминовност.
-Разговарали смо са свим играчима, укључујући Ерака, договорили смо се да остане и помогне нам да се позиционирамо међу пет водећих. Наш став је био да може да иде, само у случају добре понуде из вишег ранга, јер немамо намеру да појачавамо ривале са ”Југа” – јасан је Ненад Рајић, шеф стручног штаба.


Милан Кљајић, председник клуба, није незадовољан јесењим билансом, уз опаску да је било простора за неколико бодова више.
-На Ливадици смо освојили 21 бод, недостајао је бољи биланс на страни, где је освојено само пет бодова. Планирамо појачања, непходна су освежења у свим линијама, јер ће пролећна трка да буде тежа. Имамо добру залиху, очекујем да буде замајац за још боље резултате – рекао је Милан Кљајић, председник Младости.
Слободни у избору нове средине су Лука Пантош и Урош Марковић, имали су малу минутажу, па су изразили жељу да узму папире.
М. Менићанин