Време читања: < 1 минут

Завршили су Ветерничани јесењи део са два бода предности у односу на ТСК из Темерина. Уз невероватне статистичке податке, поставили рекорде (гол разлика 74:10), а у последњем колу првог дела постигли су невероватних 15 голова.

После месец и по дана паузе, тренер Бобан Дашић извршио је прозивку, којој су присуствовале и новајлије, Душан Пећић (Фрушкогорац), Огњен Блажић (Југовић), док је, Срђан Вукаљевић (РФК Нови Сад), такође нови у тиму плаво-белих , оправдано био одсутан.

Присутне је поздравио и председник Милан Јовановић, пожелео им срећу и много успеха у новој години, нагласивши да је приоритет повратак у Војвођанску лигу.

Тренер Дашић упознао је изабранике са начином радa, планом и програмом за припремни период, потом је тренинг одржан у балону у оквиру спортског центра. На првом тренингу присутан је био 21 играч.

-Иза нас је успешна јесен, свесни смо да смо тек на пола пута од циља. Довођењем поменуте тројице нисмо закључили списак новајлија. У ситуацији смо, да се многи играчи нуде што је потврда да се Ветерник као клуб буди и полако полако враћа на старе стазе. У преговорима смо са два-три квалитена фудбалера која би донела превагу. Међутим, нећемо журити добро ћемо сагледати ситуацију и донети одлуку која ће бити најбоља за клуб – јасан је тренер јесењег првака, Бобан Дашић.

Сви ривали у припремном периоду биће из вишег ранга такмичења, војвођанског “Југа”, Младост Бачки Јарак (30. јануар), Слога Темерин (6.фебруар), Јединство Руменка (13. фебруар), Црвена звезда (НС) (20. фебруар) и Цемент Беочин (27.фебруар.)