Време читања: < 1 минут

Пејовић задужио опрему

Не седи скрштених руку Горан Кудрић, председник Војводине из Бачког Градишта, свестан да су неопходна појачања за одбрану трона на војвођанском ”Северу”. Као замена за голмана Исидора Милованова, стигао је Боривој Бабин (Србобран), док ће одлазак Ненада Виновића (Козара), покушати да надомести Данило Пејовић (Тиса).
-Без обзира на чињеницу да су тројица првотимаца отишла у српсколигашке клубове, а да је капитен Бојан Билбија одлучио да стави тачку на каријеру, поново ћемо скоцкати тим способан да се са свима ухвати у коштац. Пејовић је искусан, долази из вишег ранга и очекујем да улије додатни квалитет и енергију – каже Горан Кудрић, председник Војводине.
Поуздани везиста, рођен је 1993. године, а током каријере носио је дрес Његоша из Ловћенца, Хајдука 1912 и Србобрана, са којим се пласирао у виши ранг. Јесенас је на српсколигашкој сцени, за новајлију из Адорјана, уписао 577 минута.
-Први утисци су позитивни, одиграо сам већ две пријатељске утакмице. Нисам навикао да импровизујем и даћу све од себе да будем ослонац екипе. Одлично познајем лигу, свестан сам високих циљева, а дошао сам да помогнем да их остваримо – истакао је Данило Пејовић.
М. Менићанин