Време читања: < 1 минут

Српска лига “Војводина”

Младост ГАТ – Раднички Зр 4:2 (3:1)

Нови Сад, стадион Младости. Судија: Александар Бечановић (Сомбор). Стрелци: Ренић (из пенала) у 14, Бјелица (аутогол) у 24, Радовић у 28. и Асани у 90. минуту за Младост, а Павлов у 10. и Крстин (из пенала) у 66. минуту за Раднички. Жути картон: Марковић (Раднички).

Младост ГАТ: Дражић, Јовановић, Бабић, Спасић, Јованић (од 36. Асани), Ренић, Радовић (од 87. Каурин), Јелић, Поповић, Дивац, Станић (од 62. Вукаљевић).

Раднички: Бачко, Бјелица, Марковић (од 86. Ковачевић), Сарић (од 58. Руњевац), Барошевчић, Павковић (од 75. Гајиловић), Вукоје, Павлов, Бачвански, Крстин, Туркуљ.

Играч утакмице: Никола Дивац

Након тријумфа у Купу, лидер је савладао зрењанински Раднички. У јеку налета Новосађана севнула је контра гостију, Павлов је заобишао чуваре и послао лопту у небрањени део мреже Дражићевог гола. Врло брзо, потпуни преокрет иницирао је Никола Дивац, новајлија из Јагодине, прво је над њим направљен прекршај за најстрожу казну, који је успешно реализовао Ренић, а недуго затим нашао се у улози асистента када је Бјелица погодио сопствену мрежу.  У 28. минуту ефектан погодак из волеја дело је Радовића – 3:1.

Наду да се непоражени врате кући, у Зрењанин, продужио је Крстин поготком са 11 метара. Међутим, Асани је у 90. минуту разрешио све дилеме.