Време читања: < 1 минут

Војвођанска лига “Југ”

Индекс – Борац (Ш) 1:4 (0:2)

Нови Сад – Ђачко игралиште. Судија: Жељко Штумпф (Нови Сад). Стрелци: Бањац у 51. за Индекс, М. Гавриловић у 25, Миловац у 45. и 75. и Бановић у 83. минуту за Борац. Жути картони: Каурин, Бањац, Кнежевић (Индекс).

Индекс: Секицки, Лулеџија, Вуковић, Каурин, Зорић, Нађ, Блешић (од 61. Гаћеша), Бањац, Клаић (од 79. Адамек), Самарџић (од 79. Стојановић), Ћук.

Борац: Студен, М. Гавриловић (од 78. Митровић), Станковић (од 78. Рис), Топић, Милетић (од 67. Бановић), С. Гавриловић, Гргић (од 82 Ђурић), Миловац, Кованушић, Зечевић, Божић.

Гости су били бољи и заслужено носе бодове у Шајкаш. Милетић је повукао лопту у средину, упослио Маринка Гавриловића, који је лаганом егзекуцијом донео вођство – 0:1. Предност је увећао искусни Миловац у самом финишу првог полувремена. Тргли су се домаћи на паузи, Бањац је преполовио резултат, али то није било довољно да се уради нешто више. Миловац је наставио серију, на асистенцију Бановића, да би код четвртог гола овај двојац заменио улоге, па је тако Бановић ефектним поготком украсио тријумф.