Време читања: 2 минута

Медић погодили смо са новајлијама

Рачунајући и финиш јесењег дела трке на војвођанском ”Северу”, фудбалери Србобрана су из девет мечева освојили 20 бодова, чиме су улепшали поглед на табелу. Далеко од тога да су пребринули бриге око опстанка, али сигурним кораком иду ка циљу и у пролећној етапи су четвртопласирани по оствареним резулатима.
-Задовољство је радити са овим момцима, имају карактер, ниједног тренутка нису помислили да нећемо успети да испливамо из немирних вода. Озбиљни су и посвећени, успех не долази преко ноћи. Пуно одрицања је потребно да би се остaвио дубљи траг. Ухватили смо ритам, борба траје и идемо пуним капацитетом до краја – каже Душан Медић, тренер Србобрана.

Позитивне вибрације доминирају, када се погледа у ретровизор. Четири узастопне победе, против Војводине (2:1), Обилића (3:1), Радничког (4:3) и ЧСК Пиваре (4:1), дале су ветар у једра.
-У Таванкуту смо ремизирали, иако смо повели, а минулог викенда није било голова у окршају са Апатинцима, који су у досадашњем делу сезоне поражени само два пута. Ушли смо у серију тежих испита, гостујемо лидеру Текстилцу, па дочекујемо Младост (БП). Имамо сјајну атмосферу у свлачионици, прелива се на терен. Погодили смо с новајлијама, утисак је као да су целу каријеру провели у Србобрану.
Голови капитена Радојице Јовановића, представљају украс добрих игара, у одличној форми су и Александар Марјанов, Игор Павићевић, Давид Петровић и Артур Кењи, а пажњу је скренуо новајлија Ричард Рајчањи.
-Чим играчи индивидуални квалитет подреде систему, то се одрази на бодовни салдо. На добром смо путу, премда је још пуно бодова у оптицају и не смемо да склизнемо са зацртаног курса. Србобран заслужује место на мапи војвођанских лигаша, бићемо у мирној луци, када се у јуну буде подвлачила црта – поручио је Душан Медић, тренер Србобрана.
М. Менићанин