Време читања: < 1 минут

Грбовић на хлађењу 18 месеци

Дисциплински судија ФС Војводине, имао је посла након мечева 25. кола војвођанског ”Југа”. Најдебљи крај, извукао је Едвин Грбовић (ОФК Југовић), биће на хлађењу 18 месеци, јер је у 8. минуту утакмице у Новој Пазови ударио судију Огњена Митровића из Руме.

Градски дерби у Новом Саду, носио је огроман улог, у борби за опстанак Црвене звезде и Индекса. У клинчу су се нашли играч домаћина Јован Докић и Филип Клаић, офанзивац ”студената”, па ће паузирати по три меча. Дејан Вулетић, дебитовао је на клупи Индекса, зарадио је искључење, а изречена му је најблажа дисциплинска санкција – опомена. Ванредно коло, прескочиће Марко Живковић, капитен Подунавца и Александар Ловре, штопер Младости.

На ”Северу”, највише ватре, било је у комшијском двобоју Бачка (Пачир) – Бајша (1:1). Играч домаћина Славиша Кркајлић, зарадио је шест мечева паузе, док је тренер гостију Ото Пири кажњен новчаном казном од пет хиљада динара.

Без црвених картона није прошло ни на ”Истоку”, где ће Никола Вукмировић (Црвена звезда, Војвода Степа) одмарати два кола, док је Армандо Чекић (ЖАК) упарио картоне и неће бити на терену 90 минута.