Време читања: < 1 минут

Војвођанска лига “Југ”

Ц. звезда (НС) – Сремац Војка 2:4 (0:1)

Нови Сад – стадион крај Најлон пијаце. Судија: Немања Кампић (Нови Сад). Стрелци: Станковић у 57. и Јеремић у 75. за Звезду, а Боснић у 44. и 80. и Видовић у 55. и 90. за Сремац. Жути картони: Марић, Јеремић, Ненезић (Звезда), Шашић, Видовић, Антунов (Сремац). Црвени картони: Јеремић у 84. (Звезда) и Шашић у 74. минуту (Сремац).

Ц. звезда: Војводић, Ћелић, Јокић, Ерор, Ненезић, Николић (од 73. Јеремић), Хајризи, Тубић (од 85. Крповић), Марић, Станковић, Звекан.

Сремац: Травица, Кубуровић, Маринковић, Антунов (од 78. Сзанишљевић), Шашић, Грујин, Видовић, Ковачевић, Кнежевић (од 68. Коларов , Боснић, Спаловић (од 85. Грујић).

У окршају две екипe које се боре за опстанак на војвођанском “Југу”, успешнији су били гости. Боснић је пред одмор донео предност свом тиму, коју је дуплирао Видовић у 55. минуту. Тргли су се домаћи, преко Станковића смањили заостатак. Само два минута након уласка у игру нападач Звезде, Лазар Јеремић ефектним ударцем савладао је Травицу и донео додатну неизесност. Новим погоцима, Боснић и Видовић трасирали су Сремцима пут до важне победе.