Време читања: 2 минута

Српска лига “Војводина”

Први мај – Младост ГАТ 2:3 (2:0)

Рума – Судија: Никола Бикић (Зрењанин). Стрелци: Ђокић у 3, Алексић у 31. за Први мај, а Гојковић у 60, Радовић у 67. и 83. минуту за Младост ГАТ. Жути картони: Радишић, Машић (Први мај).

Први мај: Рамадани, Томац, Живковић (од 75. Спасић), Ђокић, Алексић, Радишић, Осман (од 75. Куљанин), Мирчетић, Машић (од 46. Радман), Сремчевић, Вукановић (од 58. Зец).

Младост ГАТ: А. Слијепчевић, Вукаљевић, Каурин (од 72. Станић), Ђекић, Јованић (од 46. Л. Слијепчевић), Ренић (од 46. Гојковић), Радовић, Јелић (од 46. Швоња), Поповић, Спасић, Илић (од 46. Асани).

Домаћи су олако прокоцкали предност од два гола, па су на крају остали празних шака.

Убачај Мирчетића сјајно је испратио Ђокић и спровео лопту у мрежу. На 2:0 повисио је Алексић, истрчао је сам пред Слијепчевића и савладао га.

Раздрмао је Филиповић своју екипу изменама у полувремену, Гојковић је прво постигао леп погодак из слободњака, а затим и асистирао Радовићу за изједначење.

Својим другим голом Радовић је донео потпуни преокрет, успешно крунисавши акцију са Вукаљевићем.

За шампиона Српске лиге “Војводина” није крај, јер ће играти бараж за улазак у Прву лигу Србије. Противника ће сазнати у уторак, када је жребање, могући ривали су Слога из Пожеге, Телеоптик и Тимок (Зајечар).