Време читања: 2 минута

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА ”ЈУГ”

Младост (БЈ) – Подриње 5:1 (1:1)

Бачки Јарак – Стадион Ливадица. Судија: Никола Вукмановић (Нови Сад) 8. Стрелци: Вучковић у 45, Ловре (из пенала) у 64, Антонић у 66, Стојановић у 71. и Ковачевић у 80. за Младост, Ђурђевић у 44. за Подриње. Жути картони: Ђукић (Младост), Мијаиловић (Подриње).

МЛАДОСТ: Боројевић 7, Вејин 7 (од 65. Дринић – ), Стојисављевић 7, Ловре 8, Стеванчевић 8 (од 72. Вулетић – ), Стојановић 8 (од 80. Радоња – ), Ђукић 7,5, Ковачевић 8,5, Вучковић 8 (од 80. Субашић – ), Куртиши 8, Шкавић 7 (од 46. Антонић 8).

ПОДРИЊЕ: Релић 6,5, Пршић 6,5, Ђурђевић 7, Миражић 6, Делић 6,5, Мијаиловић 7, Арсеновић 7 (од 72. Лацковић – ), Томић 7, Туцаковић 6, Ивић 7, Лукић 6,5 (од 70. Јанковић – ).

Играч утакмице: Ковачевић

Минут пре одласка на одмор, Лазар Ђурђевић је шутирао, лопта је погодила дефанзивца домаћина, променила смер, па је голман Боројевић остао у раскораку – 0:1. Чим се кренуло са центра, Милош Ковачевић је проиграо Андреја Вучковића, а најбољи стрелац Младости је ставио тачку. Статива је била савезник гостију из Мачванске Митровице после ударца Вучковића, одличне шансе нису искористили Куртиши, Ђукић и Ковачевић, уз добре реакције голмана Ненада Релића.

У 64. минуту, Туцаковић је фаулирао Антонића, судија Вукмановић је био добро постављен и досудио је пенал, чији је реализатор био штопер Александар Ловре – 2:1. Корнер је извео Ковачевић, улогу асистента је одиграо Вучковић, док је Лука Антонић, на линији, закуцао лопту у мрежу. Горан Стојановић је од клупе за резервне играче кренуо у слалом, нанизао је четворицу, улетео у казнени простор и елегантно нациљао мету.

Полувреме из уџбеника, употпунио је расположени Милош Ковачевић, заслужио је да се упише у листу стрелаца, јер је учествовао у скоро свим акцијама и слао ветар у једра саиграчима.

М. Менићанин