Време читања: 2 минута

СЛОГА ИЗ ТЕМЕРИНА СКЛАПА МОЗАИК ЗА СЛЕДЕЋУ СЕЗОНУ

Извесно је да ће играчки кадар темеринске Слоге бити освежен до почетка припрема. Ових дана је актуелно дефинисање статуса носилаца игре из минуле сезоне, а уз договор са новим тренером Душаном Медићем ради се и на ангажовању новајлија. У првом таласу, стигли су Немања Стојшић (Хајдук, Дивош), Милош Богавац (Црвена звезда, Нови Сад) и Игор Павићевић (Србобран).

Стојшић (23) је, током каријере, носио дрес Слоге (Ердевик), јарачке Младости и Пролетера. Пролетос је био у Хајдуку, а папире је узео после само шест месеци међу Дивошанима.

-Одлично познајем лигу, Слога је клуб на добром гласу, па нисам имао дилему када се појавила могућност да дођем у Темерин. Било је још понуда, али преломио сам и верујем повукао добар потез – каже Немања Стојшић.

Павићевић (22) је бивши играч Његоша, ОФК Врбаса, Бачке (Пачир) и Србобрана.

-Тренер Медић и ја смо из Ловћенца, дуго се познајемо и имам додатну обавезу да оправдам поверење. Свестан сам да је ”Југ” најквалитетнији од све три групе Војвођанске лиге, то ми је додатни мотив да се покажем у лепом светлу – истакао је Игор Павићевић.

Богавац (24) је бранећи боје Црвене звезде осетио барут војвођанског ”Југа”. Красе га одличне брзинске способности, а у биографији има наступе за ОФК Врбас, новосадски Борац, Кабел и Његош.

-Темерин је фудбалска средина, свидела ми се прича и даћу све од себе да помогнем у реализацији циљева. Лига ће бити јача и занимљивија него прошле сезоне, морамо добро да се припремимо, јер не желимо турбуленције – рекао је Милош Богавац.

М. Менићанин