Време читања: 2 минута

ТЕМЕРИНЦИ РЕШИЛИ ПИТАЊЕ ЗАДЊЕГ ВЕЗНОГ

Имајући у виду да од најављеног доласка Марка Вујовића (Јединство, Стара Пазова) нема ништа, руководство темеринске Слоге је морало да уложи додатну енергију да би успешно решило горуће питање позиције задњег везног. Поучени добрим искуством у погледу Стефана Бановића, не само са играчког, већ и са аспекта људских квалитета, Темеринци су руку сарадње пружили поузданом везисти, иза кога је сезона у Борцу из Шајкаша, овековечена историјским пласманом међу српсколигаше.


-Имао сам више понуда, када се прочуло да нећу остати у Борцу. Засновао сам радни однос, тешко бих одговорио захтевима српсколигашке сцене. Звали су ме клубови, од Војвођанске лиге до најнижег ранга, али на крају сам одлучио да се вратим у Слогу – каже Стефан Бановић.
Улазак у виши ранг, обогатио је његову биографију. Не крије да је у Шајкашу провео леп период, чија круна је било освајање првог места. Повратак у старо јато, прилика је за ново доказивање вредности.
-Утисак је као да нисам ни одлазио, радо сам се вратио међу Темеринце, са жељом да други мандат буде још успешнији. Неће бити лако, лига је сваке године све изазовнија. Прикључио сам се припремама, радимо пуним капацитетом и једва чекамо да почну пријатељске утакмице, да би се разбила монотонија уводног дела – рекао је Стефан Бановић.
Опрему су задужили још: Немања Стојшић (Хајдук, Дивош), Милош Богавац (Црвена звезда, Нови Сад), Игор Павићевић (Србобран) и Срђан Кочиш (Његош, Ловћенац).

М. Менићанин