Време читања: < 1 минут

Новосадска лига

Фрушкогорац (Сремска Каменица) – ЖСК Жабаљ 5:1 (0:0)

Сремска Каменицa – Судија: Стефан Тепић (Шајкаш). Стрелци: Шкрбић у 53., Беговић у 58., Варничић у 59., Јевтић у 62. и Глишић у 87. минуту за Фрушкогорац, а Богданов у 65. за ЖСК. Жути картони: Старовлах (на клупи), помоћни тренер Пејић, Драгојловић (Фрушкогорац). Жути картони: тренер Крсмановић, Марков, Клисара (ЖСК). Црвени картони: Савановић у 34. минуту и Марић (на клупи) у 55. минут, обојица из ЖСК-а.

Фрушкогорац: Сл. Лалић, Сапунџић, Драгојловић, Перовић, Шкрбић, Глишић, Пећић, Ср. Лалић (од 81. Старовлах), Варничић, Бакош (од 54. Беговић), Јевтић (од 83. Рис).

ЖСК: Савановић, М. Марков, Ђурђић, Џамбас, Ушћумлић, Богданов, Топић, Д. Марков, Клисара, Пињо (од 34. Бајт), Танасић.

Пулени Светозара Мијина први су нанели пораз Жабљанима. Све се одиграло у наставку. Прво је Шкрбић шутем са 20-так метара савладао Бајта. Пет минута касније предност је дуплирао Беговић, након корнера, у паду, акробатским потезом послао је лопту у мрежу. Само минут касније, Варничић се најбоље снашао у карамболу за убедљиву предност. Нису стали зелени из Каменице, Јевтић је сјајно испратио центаршут Сапунџића и повисио на 4:0. Почасни гол за госте постигао је Богданов, а печат на убедљив тријумф ставио је Младен Глишић, после прекида који је извео искусни Драгојловић.

 

Гол Беговића за 2:0

Видео: https://www.instagram.com/fk_fruskogorac/