Време читања: 2 минута

Шестопласирани Динамо из Будисаве након викенда паузе (одложен меч против Железничара) дочекује Хајдук из Гардиноваца. Гости из Гардиноваца на ово гостовање долазе осокољени победом над лидером, Милетићем.
Капитен Динама, Вања Сабо наговештава да екипа полако улази у препознатљиву форму и да ће дати све од себе како би још једном одбранила домаћи терен.
-После прекида пролећног дела сезоне и ситуације која нас је задесила, дочекала нас је нова изгледнија прилика да у овој сезони нападнемо сам врх табеле и пласман у Новосадску лигу, што нам је и главни циљ. Поред два везана, неочекивана пораза, екипа је у одличном расположењу јер је у претходном колу показала прави тимски дух и дошла до сва 3 бода против одличне екипе Виноградара из Лединаца. У недељу нас очекује још једна тешка утакмица против Хајдука. Гардиновчани нам долазе са пуно самопуздања после победе над лидером Милетићем, али наша физичка спрема и жеља за победом никад није била већа, па се надамо да ће бодови остати на нашој „Малој грбавици“ у Будисави – јасан је капитен Динама.

Капитен Динама – Вања Сабо

Парови 10. кола Градске лиге Нови Сад

субота

14.00
Борац (НС) – Сланобарац
Милетић Мошорин – Ченеј

недеља

10.00
Хајдук (НС) – Слога Лок

14.00
Пролетер Баноштор – Обилић Вилово
Борац Раковац – Москва (НС)
Динамо Будисава – Хајдук Гардиновци
Виноградар Лединци – Железничар (НС)