Време читања: 2 минута

Виноградар из Лединаца, већ трећу годину такмичи се у Градској лиги Нови Сад. Једни су од конкурената за пласман у Новосадску лигу, 2021. годину дочекаће на 3. месту, са 30 освојених бодова, једним мање од водећег двојца.

Тренер Предраг Елез дао је шансу следећим играчима: голману Николи Елезу, Ербезу, Шебезу, Топаловићу, капитену Ћелићу, Стефану Елезу, Периновићу, Владисављевићу, Газиводи, Бјелобаби, Топаловићу, Крајиновићу, Буквићу, Предојевићу, Брљку, Миленковићу, Луковићу, Теофиловићу, Новаку, Милосављевићу.

-Утакмицу јесени одиграли смо против Милетића, где смо лидеру на нашем стадиону, допустили свега пар удараца ка голу, да нису имали расположеног голмана, могли смо и убедљивије да славимо. Најтежи меч био је против Борца, на неугодној Клиси, а завршен је без победника – 1:1. У Будисави смо минимално поражени, иако смо ускраћени за гол, који је, чини се неоправдано поништен, па нам је то био и једини пораз у првом делу сезоне – рекао је Бранко Периновић, стрелац четири поготка у јесењем делу.

Бранимир Ербез, дао је и свој допринос освајању трећег места, одигравши свих 13 утакмица, на појединим сусретима, носио је и траку око руке.

Буквић и Ербез

-Циљеви у наредном периоду су нам, сам врх табеле, уз појачања и добро одрађене припреме. Надамо се да ћемо остати у овом ритму и верујем да ћу са колегама из задње линије и даље чинити најбољу одбрану Градске лиге Нови Сад, уз најбољег центарфора Млађана Сладића – оптимистично ће Ербез.

фото: https://www.instagram.com/fkvinogradar_ledinci/