Време читања: 2 минута

Новосађани су претходног викенда увећали предност у односу на конкуренте (на 12 бодова). Сутра је на програму ванредно 22. коло, изабраници Саше Филиповића гостују ОФК Бечеју 1918, који је за викенд направио изненађење у Кањижи, против Тисе – 0:1. У двобоју одиграном јесенас на Насељу, Младост ГАТ је лагано надиграла Бечејце – 3:0, сада их сигурно очекује тежи задатак. Дејан Вукаљевић, десни бек Младости истиче да је сваки бод битан.

-Прво коло пролећног дела је увек тешко, иако смо ремизирали, још једном се показало да је сваки бод значајан с обзиром да смо победом за викенд повећали бодовну разлику у односу на првог пратиоца, Раднички 1912 из Сомбора. Полако се уигравамо, играмо све боље, што се видело против Зрењанинаца – 4:2.

У утакмицу морамо ући мотивисани, у жељи да се оствари позитиван резултат и настави овај сјајан низ. Задатак неће бити лак, јер ћемо наспрам себе имати једну младу екипу, са пар искусних играча, која ће сигурно имати велику жељу да се на свом терену покаже у што бољем светлу против првопласираног – јасан је Вукаљевић.

22. коло

среда, 15.00

ОФК Бечеј 1918 – Младост ГАТ

Раднички 1912 Сомбор – Динамо 1945 Панчево

Раднички (Зр) – Феникс 1995

Јединство (СП) – Тиса Адорјан

Козара БВС – Борац Сакуле

Војводина 1928 Перлез – Слобода (НК)

ОФК Стари град – Слога Чонопља

Омладинац (НБ) – Дунав (СБ)

ОФК Вршац – Хајдук 1912 Кула

Први мај Рума – Бачка 1901 Суботица