Време читања: 2 минута

Поред голмана Браћа, Кабел је напустио и Иван Кнежевић, који ће у наставку бранити за ривала из прволигашког каравана, Раднички из Сремске Митровице.

Искусни чувар мреже након шест месеци напушта другопласирани тим Прве лиге Србије, а у досадашњој каријери бранио и за Пролетер из Новог Сада, Цемент из Беочина, Црвену звезду (НС) и ван граница Србије, у Румунији, Танзанији и Емиратима.

-У Кабелу сам од лета, касно сам се прикључио саиграчима што је утицало на слабију минутажу. Притом, тренирао сам у неизвесности, јер је у игри био и страни ангажман. Пошто до тога није дошло, остао сам крај Штранда.

Пре свега, желим да се захвалим људима из клуба на указеном поверењу и да им пожелим пуно успеха у наставку трке. Кабел је клуб за који играју сјајни момци, а однос између играча је као у породици, што довољно говори о каквој је атмосфери реч. Желео бих да се захвалим и шефу Зорану Васиљевићу, као и тренеру голмана Војиславу Вукићу, који су много допринели да Кабел буде ту где је сада, са најмање примљених голова, на месту које води у Супер лигу – каже, сада већ, бивши Кабелов голман.

Тридесетогодишњи Кнежевић наставља каријеру у Сремској Митровици.

-У новом клубу очекивања су јасна, а то је опстанак у Првој лиги Србије. Сјајна струка, на челу са шефом Кљајићем и Сашом Радивојевићем, тренером голмана, почела је пуном паром да ради на остварењу циља. На зимске припреме идемо у Дојран, у Македонију, где ћемо се добро припремити и надам се спремни дочекати наставак првенства и сусрет са ИМТ-ом – истакао је Иван Кнежевић.