Време читања: < 1 минут

Бабин за мирну мрежу

Једно од горућих питања, после одласка голмана Исидора Милованова (ОФК Бечеј 1918), у Војводини из Бачког Градишта, решили су ангажовањем Боривоја Бабина из Србобрана. Млади чувар мреже је рођен 2001. године, а током јесењег дела био је међу играчима са највећом минутажом, потврдивши на пар утакмица да поседује потенцијал.
-Позиција голмана је одговорна, дуго смо размишљали, били су у оптицају и искусни чувари мреже, али одлучили смо да шансу пружимо Бабину, проценивши да ће се добро уклопити и да ће његов потенцијал још више доћи до изражаја. Једна од предности је што познаје лигу. Биће још освежења, очекује нас тешка мисија у наставку трке – каже Горан Кудрић, председник Војводине.
Из сваке речи талентованог голмана провејава оптимизам. Свестан је да Градиштанци крећу у одбрану трона и да на том путу не сме да буде празног хода.
-Провео сам леп период у Србобрану, верујем да ће и без мене изборити опстанак. Дошао сам у добро организован клуб, са одличним играчким кадром, па имам додатни мотив. Даћу све од себе да оправдам поверење и допринесем да Војводина остане тим са најмање примљених голова. Желим да напредујем и да ми ово буде одскочна даска у каријери – истакао је Боривој Бабин.
М. Менићанин