Време читања: < 1 минут

Милутиновић стрелац и асистент

Феникс 1995 – БСК 1925 5:1 (3:0)

Стaра Пазова – Спортски центар ФСС. Судија: Петровић (Сремска Митровица). Стрелци: Милаковић у 12, Милутиновић у 22, Зејић у 37, Л. Булат у 53. и Ђукановић у 70. за Феникс 1995, Каламбура у 62. за БСК 1925.

ФЕНИКС 1995: Лазић, Михајловић, Витас, Качаревић, М. Булат, Галић, Милаковић, Милутиновић, Г. Илић, Зејић, Димитрић. Играли су још: Крстовић, Месаровић, Благојевић, Симуновић, В. Илић, Шалипур, Јеловић, Л. Булат, Ђукановић, Цвјетиновић, Пејић.

БСК 1925: Стаменић, Точиловац, Делић, Пушић, Ковач, Бабић, Аврамовић, Ковачевић, Лекић, Аћимовић, Милић. Играли су још: Лошић, Каламбура, Пилиповић, Тодоровић, Куртеш, Додић.

Двобој српсколигаша, обележило је ефикасно издање чете тренера Милана Вујасина, а браву гостију из Батајнице, откључао је Предраг Милаковић, ударцем главом, после корнера Витаса. Десет минута касније, новајлија Александар Димитрић је сервирао лопту, као на тацни, одлично је реаговао Лазар Милутиновић и спаковао је иза леђа голмана Стаменића. На 3:0, повисио је Зоран Зејић (19), крунисавши асистенцију расположеног Милутиновића.

У наставку, измењена је комплетна постава Феникса 1995 и евидентно је да стручни штаб има слатке муке око избора стартера. Импоновала је борбеност Луке Булата, одузео је лопту гостима и казнио неопрезност, док је Каламбура изашао испред голмана и смањио минус – 4:1. Играло се у високом ритму и током другог полувремена, а коначан резултат, скројио је Иван Ђукановић, ударцем са 25 метара.

М. Менићанин