Време читања: 2 минута

За новог тренера ТСЦ-а из Бачке Тополе изабран је Младен Крстајић, a помагаће му Душан Бајић доскорашњи тренер омладинаца Војводине.

Душан Бајић се већ 15 и кусур година бави тренерским послом.

Играчку каријеру градио је у РФК Нови Сад, где је, прошавши кроз све омладинске селекције стигао до првог тима. Потом је наступао и за новосадски Жељезничар, ЖСК из Жабља и Шајкаш из Ковиља. Веома млад је одлучио да се посвети тренерском послу. Радио је у новосадском Железничару, потом се вратио у свој матични клуб, а затим је водио и новосадску Црвену звезду. Бајић је био помоћник, покојном Золтану Сабоу у Радничком из Сомбора.

Тренирао је и Слогу из Темерина, а 2012. дошао је у новосадску Војводину где је радио у два мандата. Први је био од 2012. до децембра 2018. године када је преузео прволигаша Бечеј. Након растанка са Бечејцима поново се вратио у Војводину у лето 2019. године.

Предводивши омладинце, ове јесени, остварио је висок пласман, са скором од 14 победа, и по четири ремија и пораза његова, сада већ бивша, екипа се налази на петом месту Омладинске лиге Србије.