Време читања: < 1 минут

ПОСЛЕ РАСТАНКА СА ОФК БАЧКОМ

Mилош Зличић (21), после растанка са ОФК Бачком, у друштву менаџера Жељка Марића, потписао је двогодишњи уговор и задужио дрес Слободе из Тузле, премијерлигаша БиХ.

Прошао је омладинску школу Војводине, уписао пет мечева у суперлигашкој конкуренцији, а касније је бранио боје ЧСК Пиваре, Цемента, Хајдука 1912 и ОФК Бечеја 1918.

Од 2014. до 2017. године, нанизао је 19 наступа за млађе селекције Србије, постигавши седам голова. Дубок траг, оставио је крај Тисе, где је, на 15 мечева у јесењем делу сезоне, уписао 12 рецки у голгетерску колону, чиме је извадио карту за ОФК Бачку.

-Препознао сам добру причу у Тузли, привукле су ме амбиције клуба, као и чињеница да ће играње у Премијер лиги БиХ представљати потпуно нови доживљај. Прву утакмицу играмо 18. јула против Рудара из Приједора, победа би дала крила, иако смо свесни да су најтежи мечеви на премијери – рекао је Милош Зличић.

Део припрема, фудбалери Слободе, реализовали су на Златибору, где су напунили плућа планинским ваздухом, па као запете пушке чекају премијеру на Тушњу.

М. Менићанин