Време читања: < 1 минут

Градска лига Нови Сад

Ченеј – Борац (НС) 1:2 (1:2)

Ченеј – Судија: Младен Милутиновић (Нови Сад). Стрелци: Љ. Крстић у 45. минуту за Ченеј. а Кажић у 23. и Срдановић у 37. минуту за Борац (НС). Жути картони:  Лукић, Милошев, Паулињи, Ивковић (Ченеј), Ђорђијевски, М.Крстић (Борац).

Ченеј: Костић, Ћурчић, Драгин, Салонски, Лукић, Ковачевић(Рогић), Виола, Вилотијевић(Ивковић), Љ.Крстић, Милошев, Божић(Паулињи).

Борац (НС): Тошић, Вучковић, Кажић, Бајић, Урукало(Јашовић), Милојевић, М.Крстић, Перишић(Поповић), Салић(Малиновић), Срдановић, Ђорђијевски.

Све је решено у првом полувремену. Гости са Клисе до победе су дошли головима Кажића и Срдановића, док је наду домаћима продужио Љубомир Крстић у финишу првог дела. Трећа победа у низу за Борац и добра увертира пред комшијски дерби са Москвом следећег викенда.

Лединци зауставили Милетић

Први пораз Мошоринцима нанели су играчи Виноградара и додатно закували борбу за прво место и пласман у Новосадску лигу. Динамо из Будисаве се вратио на победнички колосек победом против Хајдука. Голове, у убедљивом тријумфу од 6:0, постигли су Божоки, Илић, Мишкић, Бикицки, два пута је погодио Дубравац. Пролетер из Баноштора протутњао је Гардиновцима – 0:3. Обилић из Вилова продужио је серију добрих резултата победом над Сланобарцем – 2:1, док је Москва у јутарњем термину савладала Слогу из Лока са 5:2. Стрелци у победи над фењерашем били су Тот, Митровчан, Ковачевић и два је додао Кременовић.

У суботу Железничар (НС) – Борац Раковац 1:4