Време читања: < 1 минут

ВЛАСНИК ЉУБЉАНСКЕ ОЛИМПИЈЕ БОРАВИО У НОВОМ САДУ

У пријатељској посети Фудбалском савезу Војводине, био је Милан Мандарић, власник Олимпије из Љубљане. Не скривајући емоције, због боравка у Новом Саду, где је провео део живота, изразио је задовољство, јер је имао прилику да од Миодрага Цвијића, генералног секретара ФСВ, чује детаље о броју клубова под окриљем савеза, функционисању лига и идејама око унапређења система рада.

-Долазак у Нови Сад, за који ме вежу лепе успомене, искористио сам за пријатељску посету. Била је ово прилика да се лично захвалим за специјалну плакету, додељену на свечаној академији 2019. године, поводом века постојања ФСВ, када сам био спречен да присуствујем церемонији. Увек је лепо бити међу пријатељима, разменити искуства – истакао је Милан Мандарић.

За искрене пријатеље, врата Фудбалског савеза Војводине, широм су отворена. У пријатној атмосфери, време је брзо пролетело, а угледном госту, као знак пажње, уручен је дрес.

-Драго ми је да смо имали прилику да угостимо човека, који је оставио дубок траг у Енглеској, Белгији и Француској, а у последњих шест година је на челу Олимпије. Његово искуство је драгоцено, јер у којем год клубу је био, имао је успеха и оставио је препознатљив рукопис – рекао је Миодраг Цвијић, генерални секретар Фудбалског савеза Војводине.

М. Менићанин