Време читања: 2 минута

Супер лига Србије

Металац – Војводина 3:3 (1:1)

Горњи Милановац: Стадион Металца, играно без присуства публике, судија: Н. Симовић (Ловћенац). Стрелци: Катанић у 33, Арамбашић у 85. и Грбовић у 90+2 за Металац, а Мркаић у 17, Човић у 73. и Ђуричин у 78. минуту за Војводину. Жути картони: Мркаић, Дринчић, Ђуричин (Војводина).

Металац: Пулетић, Пецељ (Антонијевић) И. Максимовић (Милисављевић), Врањанин, Васиљевић, Катанић (Кокир), Зоћевић, Рогач (Грбовић), Јокић (Арамбашић), Влалукин, Мбунгу.

Војводина: Вуклиш, Андрић, Бралић, Саничанин(Гемовић), Деветак, Стојковић (Младеновић), Дринчић, Вукадиновић (Ђуричин), Зукић (Ђорђевић) , Човић, Мркаић (Н. Максимовић).

Фудбалери новосадске Војводине ремизирали су на отварању 14. кола Супер лиге Србије, у Горњем Милановцу. Предност лалама донео је Мркаић у 17. минуту. Након одбитка, сјајно се снашао и из окрета савладао Пулетића. Поравнање је донео Катанић, испративши центаршут Мбунгуа. За ново вођство црвено-белих побринуо се Човић. Пет минута касније – 1:3, резервиста Ђуричин је погодио, крунисавши акцију са Човићем. Милановчани се нису предавали. Прво је Арамбашић преполовио предност Војводине, а у надокнади времена бод домаћима доноси Грбовић.