Време читања: 2 минута

 

У недељу, у Темерину , играће се један од најинтересантнијих сусрета 12. кола Новосадске лиге. Састају се, домаћи ТСК и Омладинац из Степановићева. Домаћини морају да нападну и освоје три бода, док Томљановић и саиграчи долазе да помрсе рачуне, у борби за водеће позиције.
Тим из Степановићева након убедљивог тријумфа код куће, против Сусека, очекује најтеже гостовање до сада. Млади Зељковић, придошлица из кадетске селекције Војводине,
у тиму Стојана Радића стиче своја прва сениорска искуства. Сјајно се снашао и на конту има четири гола и две асистенције.

Драган Зељковић

-У уводним колима, уз лак распоред, позиционирали смо се у самом врху Новосадске лиге. Пред нама је тешко гостовање, свесни смо важности овог двобоја.
Из кола у коло амбиције расту. У екипи влада блага еуфорија. Међутим, наш циљ је да се надигравамо и вратимо непоражени кући.
Следи серија веома тешких утакмица, сваки бод је битан. Тренутно планови су везани за сам врх табеле, имајући у виду досадашње резултате до краја, све је могуће – истакао је шеснаестогодишњи Зељковић.

Остали парови 12. кола Новосадске лиге су:

Ветерник – Бачка 1923 Ђурђево

Славија – Петроварадин

Тител – Хајдук Чуруг

Јединство (Г) – Бачка (Б)

Сусек – Татра Кисач

Шајкаш 1908 Ковиљ – ОФК Футог

ОФК Сириг – Ф. партизан Буковац

Фрушкогорац – ЖСК

Утакмице почињу у 15 часова.