Време читања: 2 минута

Куп на територији ФСГНС

Младост ГАТ (НС) – Младост (БЈ) 4:2 (2:1)

НОВИ САД: Стадион Младости, судија:Милош Ивановић (Нови Сад), стрелци: Ренић у 14., Бошковић у 32., Каурин у 56., П. Илић у 85. минуту за Младост ГАТ, а Вучковић у 3. и Антонић у 89. минуту за Младост (БЈ). Жути картони: Красић, Смиљанић (Младост ГАТ), Зукић (Младост БЈ).

МЛАДОСТ ГАТ: Алекса Слијепчевић, Вукањевић, Каурин, Лука Слијепчевић (од 72. Ђекић), Швоња (од 46. Гојковић), Асани (од 46. П. Илић), Ренић (од 46. Поповић), Јаблан, Смиљанић, Бошковић, Красић (од 72. Л. Илић).

МЛАДОСТ (БЈ): Лолић, Вејин. Стојисављевић, Кнежевић, Ђукић, Милош Ковачевић, Стојановић (од 82. Планчак), Милан Ковачевић (од 76. Јовановић), Вучковић (од 71. Антонић), Зукић (од 71. Саво Ковачевић), Ерак (од 82. Марковић).

Младост ГАТ пласирала се у наредну рунду Купа на територији ФСГНС савладавши имењака из Бачког Јарка. Предност гостима донео је нападач Андреј Вучковић на самом старту. Пет минута касније, шансу за поравнање имао је Асани, сјајно га је проиграо Швоња, међутим лопта је завршила покрај десне стативе. Марко Ренић урадио је оно што Асанију није пошло за ногом, након неспоразума у одбрани Јарачана, лопту је убацио у празну мрежу. Потпуни преокрет донео је Бошковић шутем са ивице шеснаестерца, погодио је супротни угао. После корнера Красића, у петерцу Јарачана, најбоље се снашао Каурин за повећање предности . Четврти гол за лидера српсколигашког каравана постигао је резервиста Петар Илић. Изашао је као победник из дуела са Стојисављевићем и пројектилом савладао Лолића. Победу домаћих ублажио је Антонић Лука у финишу меча.