Време читања: 2 минута

Након нешто слабијег старта, фудбалери Виноградара из Лединаца, усталили су се у врху. Први су савладали лидера из Мошорина. Поред убитачног напада, Лединчани имају и најбољу одбрану, са најмање примљених голова – 9.

После два подвига код куће, заустављени су у Гардиновцима – 1:1. Следи дуел са Ченејом, где не би требало да изостану три бода, имајући у виду квалитет тимова као и стање на табели.

Млађан Сладић, један је од најзаслужнијих за висок пласман тима из Лединаца, са 16 погодака и 13 асистенција, што показује да је ударио печат, малтене, на све голове Виноградара.

-Није нас поколебао стартни реми са Виловчанима, наставили смо у јаком ритму. Као што сте напоменули, добро смо позиционирани. Желимо да наставимо тако. До краја првог дела, чекају нас утакмице са екипама које се налазе у доњем дому. Надам се да ћемо оправдати улогу фаворита, прво против Ченеја, а затим и у дуелу са Москвом у Новом Саду. На руку нам иде и распоред конкурената, па верујем да до краја можемо поправити тренутни пласман – рекао је најбољи стрелац Виноградара.

Градска лига Нови Сад

12. коло

субота, 13.30

Милетић Мошорин – Обилић Вилово

Железничар (НС) – Хајдук (Г)

недеља

10.00 Хајдук (НС) – Борац (НС)

Борац Раковац – Сланобарац

Виноградар Лединци – Ченеј

Динамо Будисава – Москва (НС)

Пролетер Баноштор – Слога Лок