Време читања: 2 минута

Новосадска лига

Фрушкогорац (Сремска Каменица) – ОФК Футог 6:0 (2:0)

Сремска Каменицa – Судија: Мирослав Чурчић (Тител). Стрелци: Јевтић у 24., 33. и 83., Бакош у 46. и Пећић у 75. (из пенала) и 90+2. минуту. Жути картони: Бакош, Јевтић (Фрушкогорац), Милован Латиновић, Барачанин, Чепић, Бурсаћ, Марковић (ОФК Футог).

Фрушкогорац: Сл. Лалић, Сапунџић, Васојевић (од 57. Личина), Перовић (од 78. Рис), Кукурузовић, Драгојловић, Јевтић, Шкрбић (од 67. Стојшић), Варничић (од 78. Милосавић), Пећић, Бакош.

ОФК Футог: Марковић, Самарџија (од 64. Гери), Барачанин, Стевановски, Сакач, Тополић, Чепић, Вуковић, Сирар, Милован Латиновић (од 55. Бурсаћ), Милкан Латиновић.

Играч утакмице: Милојко Јевтић

ОФК Футог је након три добре партије, против Ветерника, Славије и ОФК Сирига, доживео најтежи овосезонски пораз, у Сремској Каменици. Све је полазило за ногом зелено-белима. Футожане је начео Јевтић средином првог дела. Васојевић је послао лопту у дубину, коју је испратио голгетер Каменичана и из волеја постигао ефектан погодак. До полувремена Јевтић је уписао још једну рецку. На старту другог дела у стрелце се уписао и Бакош. У голеаду, укључио се и Душан Пећић, погодивши у 75. минуту са пенала. Најбољи појединац на мечу Јевтић, до краја, додао је на конто још један гол, да би у надокнади Душан Пећић новим поготком ставио тачку.

Видео: први гол Јевтића.