Време читања: 2 минута

Претплаћени на минималце

Нема шале са фудбалерима ОФК Сирига, високо се котирају у Новосадској лиги, а тренутно су на трећој позицији и представљају хит јесени. Драган Мишковић, тренер Сирижана, форсира дисциплиновану игру, окосница је дуго на окупу, па су резултати изненађење само за неупућене. Занимљивост је везана за чињеницу да је шест победа извојевано идентичним резултатом – 1:0.
-Једини смо, у досадашњем делу трке, победили лидера Ветерник, а одбрана је међу најбољима у лиги. Играмо чврсто, на резултат, јер утисак брзо избледи, док се пишу бодови. Момци одлично носе терет, па ћемо, по идентичном рецепту борбености и залагања, покушати да позитивно решимо и преостала четири испита – каже Драган Мишковић, тренер Сирижана.


У стартној постави су константо бар седморица момака из Сирига, а у мечу против Титела, била су чак деветорица и то је благо клуба. На голу је поуздани Лука Тарабић, испред њега су Немања Наранчић, Петар Петровић, Борис Брежњак и Милан Вулић, док у везном реду конце вуче Урош Дражић. За голове је задужен Един Ферати, док је млади Милош Рајачић откровење тренера Мишковића и помоћника Небојше Вулића.


-Имамо сјајну атмосферу, милина је бити део овакве приче. Нема притиска око пласмана, на почетку сезоне, циљ је био да покушамо да се пласирамо међу пет водећих. Ствари се одвијају жељеним током, многима ћемо помрсити конце, а ако се укаже прилика за нешто више, нећемо је прокоцкати – јасан је Драган Мишковић, тренер Сирижана.
М. Менићанин