Време читања: 2 минута

Фрушкогорац из Сремске Каменице налази се на 6. месту у Новосадској лиги. Након пораза у малом комшијском дербију (Фр. партизан Буковац – 4:2) вратили су се на колосек минималцем против Петроварадина. У недељу их очекује окршај са још једним тимом из врха, Бачком 1923 из Ђурђева.

-Задовољни смо бодовним салдом до сада, можда смо могли узети који бод више у неким сусретима које смо одиграли одлично, а фалило је мало и спортске среће и смирености у завршници да постигнемо тај победоносни гол па смо утакмице завршавали без голова – 0:0 (Славија, ОФК Сириг). Генерално, тренутно стање и број бодова које смо освојили за сваку су похвалу. Утакмицу, у недељу, против одличне екипе Бачке 1923 из Ђурђева очекујемо са великим нестрпљењем и још већом жељом да ми будемо прва екипа у  јесењем делу првенства која је успела да однесе бодове из Ђурђева. Свесни смо квалитета Ђурђевчана и са великим поштовањем, долазимо на њихов терен са жељом да се надигравамо, па нека бољи победи. Наш, Светозар Мијин је искусан и одличан тренер и верујем да ће спремити екипу да на том мечу пружи максимум за нова три бода.

-Такође, верујем да ће бити на слатким мукама кад буде састављао тим, јер коначно може да рачуна на све расположиве снаге. Играчки кадар је заиста добар, имамо одличне играче на свим позицијама који својим квалитетом могу да донесу превагу у нашу корист – истакао је капитен Каменичана, голман Слободан Лалић.

15. коло, Новосадска лига

субота, 13.30

Фр. партизан Буковац – Тител

ОФК Футог – ОФК Сириг

Омладинац – Славија

недеља

Петроварадин – ЖСК Жабаљ

Татра Кисач – Ветерник

Бачка 1923 Ђурђево – Фрушкогорац

Бачка Бегеч – Шајкаш 1908 Ковиљ

Хајдук Чуруг – ТСК Темерин

Јединство (Г) – Сусек