Време читања: 2 минута

Распоред иде на воденицу

Головима капитена Немање Милосављевића и младог везисте Данијела Солдата, темерински ТСК је победио Татру (2:0), а захваљујући ремију Ветерника у комшијском Футогу (2:2), црвено-бели су пришли на два корака иза лидера.
На претходних осам мечева, мрежа иза леђа голмана Драгана Војводића затресла се само једанпут, а нетакнута је 360 минута. До спуштања завесе на јесењу етепу у Новосадској лиги, преостала су четири кола, уз повољан распоред, посматрано из угла Темеринаца.
-Без обзира на чињеницу да ћемо одмерити снагу са екипама из доњег дела табеле, морамо да будемо озбиљни, јер желимо да јесењу етапу завршимо у победничком стилу. Пре почетка сезоне, променили смо тим из корена, чиме смо добили нову енергију. Направљена је одлична хемија, играмо без осцилација и то ме охрабрује – каже тренер Александар Миљковић.
Најбољи стрелац Јово Пуповац, после четири године, промашио је пенал. На мечу у Кисачу, намеру му је прочитао Младен Милошевић, којем је то био четврти одбрањени казнени ударац ове јесени.


-Криво ми је због промашаја, нереализоване пенале током каријере, могу да избројим на прсте једне руке. Олакшавајућа околност је да нас то није коштало победе, оправдали смо улогу фаворита. Даћу све од себе да у наредним мечевима поправим голгерески салдо. Истопили смо предност лидера, не смемо сада да се опуштамо – јасан је Јово Пуповац.
М. Менићанин