Време читања: < 1 минут

Новосадска лига

Тител – Петроварадин 3:2 (1:1)

Тител – Судија: Дејан Чобанов (Руменка). Стрелци: Суботин у 13. и (из пенала) у 90+4, Милутинов у 90+1. за Тител, а Шавија у 7. и Стефановић у 61. минуту за Петроварадин. Жути картони: Куља, Суботин, Караташевски, Фодор (Тител), Момчилов, Дервиши, Радојковић (Петроварадин). Црвени картони: Мудрић (на клупи) у 14, Јовановић у 90+4. минуту обојица из Петроварадина.

Тител: Мајор, Фодор, Лимановић (од 32. Милутинов), Суботин, Јованов, Куља, Радаковић, Грујић (од 74. Дорословачки), Синани, Паунић, Караташевски.

Петроварадин: Јовановић, Шавија (од 55. Торбица), Ристивојевић, Момчилов, Павлов, Дервиши, Стефановић (од 78. Коска), Кнежић, Будечевић, Шарац (од 88. Тодоровић), Радојковић.

Нису се обистинила тврдње, јер су изабраници тренера Радивојевића савладали Петроварадин, чији опстанак у лиги сада зависи од учинка клубова, са подручја Новог Сада, у баражу (Младост ГАТ и ТСК).

Повели су гости преко Шавије, а шест минута касније Суботин је донео изједначење. Стефановић је затресао мрежу за ново вођство – 1:2.

У надокнади времена Титељани су преокренули утакмицу у своју корист. Резервиста Милутинов поравнао је резултат, да би Суботин, три минута касније, погодио за победу и частан опроштај од Новосадске лиге.

Фото: Јованов (Тител) и Дервиши (Петроварадин)