Време читања: 2 минута

Миљковић на слатким мукама

Другопласирани тим Новосадске лиге, темерински ТСК, ради пуним капацитетима, а припреме су ушле у другу седмицу. На тренинзима је 27 играча, стигла су још четворица новајлија и додатно заоштрила конкуренцију. Опрему су задужили 21-годишњи голман Светислав Ивановић (ЧСК Пивара), Доминик Балаж (ТСЦ, омладинци) и Небојша Дринић (Модрича), док се Тамаш Пашка вратио из Мађарске и поново је у старом јату.
-Стабилни смо у свим сегментима, клуб је на добром гласу, па нам се играчи нуде, али не гомиламо кадар, већ ширимо кадровску лепезу, колико је неопходно да бисмо успешно изнели терет пролећног дела. Прикључили смо и четворицу из омладинског погона, где имамо добру базу за будућност. Два бода мање у односу на водећи Ветерник су надокнадива, тренутак је да искорачимо ка Војвођанској лиги – каже председник Никола Лазић.
На списку су још Милан Ђанковић (Јединство, Руменка), Виктор Јовановић и Лука Пантош (Младост, Бачки Јарак), повратник Борис Брежњак (ОФК Сириг) и Лазар Томић (Слога, Темерин). Отишли су Горан Грлица и Петар Граховац (Татра), Новица Николић (Црвена звезда, Нови Сад), Рајко Којовић (ОФК Сириг), Филип Новаковић и Александар Плавшић.


-Имамо одличне услове за рад, у оквиру стадиона су два терена и теретана, коју користимо у случају неповољних временских услова. Уводна седмица припрема је протекла по плану, док су први утисци новајлијама позитивни и у укупном збиру наговештавају да смо погодили њиховим ангажовањем. Бићу на слатким мукама око избора стартера – рекао је тренер Александар Миљковић.
М. Менићанин

Сирижани први ривал

Током фебруара, црвено-бели ће одиграти пет контролних утакмица, а прва је на програму у недељу, када ће гостовати комшијском ОФК Сиригу. Следе мечеви са градским ривалом Слогом, Војводином (Ново Милошево), јарачком Младости и Јединством из Руменке.