Време читања: 2 минута

Новосадска лига

Тител је након пораза у Жабљу, Буковцу и код куће од Јединства из Госпођинаца, минулог викенда, успео да савлада конкурента за опстанак, Сусек.

-Иза нас је једна изузетно тешка и захтевна утакмица против екипе Сусека, у којој смо и једни и други тражили бег са дна табеле. Ми смо се боље снашли, ушли смо мотивисаније и одлучније у меч што је на крају сусрета резултовало убедљивом победом – истакао је Давор Куља, стрелац у високој победи – 4:0.

Капитен Титела, Давор Куља.

Наставио је тренер Радивојевић да пружа шансу и младим снагама, Јованову, Ђаковићу, Поповићу. Јованов је поред добре игре, постигао и погодак.

Управо на сусрету против Сусека, председник Милорад Ђуричић одменио је на голу Филипа Мајора, заигравши после три године. Стао је међу стативе и још једном показао квалитет, мрежа је остала нетакнута.

За крај, јесење етапе следи гостовање у Петроварадину. Домаћин се налази на 11. месту са 23 освојена бода. Поражен је у голеади, у Буковцу, прошло коло и против Титела тражи победу за миран зимски сан.

-У недељу нас чека последња утакмица у години, осокољени убедљивим тријумфом над Сусеком путујемо у Петроварадин. Покушаћемо да остваримо позитиван резултат и направимо подлогу за пролећни део, у којем настављамо борбу за опстанак у Новосадској лиги – јасан је Немања Јованов.

Немања Јованов