Време читања: < 1 минут

Новосадска лига

ОФК Сириг – Фрушкогорски партизан 1:0 (1:0)

СИРИГ: Спортски центар Препород, судија: Радиновић (Беочин), стрелац: Ферати (из пенала) у 43. минуту, жути картони: Радовановић, С. Брежњак, Томов (ОФК Сириг), Мирић, Рогановић (Фрушкогорски партизан).

ОФК СИРИГ: Тарабић, Рајачић, Б. Брежњак, Васић, Наранчић, Миловановић, Стојановић (Црнојевић), Радовановић, Декић (Томов), Ферати, С. Брежњак (Мисини).

ФРУШКОГОРСКИ ПАРТИЗАН: Шурлан, Девић, Мирић (Грмаш), Подрашчанин (Чергић), Трифуновић (Ружић), Бабић (Лазић), Миловановић, Дулић, Пролић, Рогановић, Кантар.

Без стандардних првотимаца Дражића, Петровића и Вулића, фудбалери ОФК Сирига, победили су чврсту екипу из Буковца и задржали се на одличној трећој позицији. Знали су гости да највећа опасност прети од голгетера Фератија, па је Бабић имао задатак да га не испушта из вида. Домаћи су створили више шанси, а бедем ривала су срушили из пенала, досуђеног после прекршаја над најбољим актером Борисом Брежњаком. Сирижани су, у досадашњем току првенства, промашили два пенала, али овог пута нису бацили у ветар казнени ударац, јер је Един Ферати био концентрисан. Голман Шурлан је, у наставку, одбранио три тешка ударца, осујетивши покушаје Стојановића, Радовановића и С. Брежњака. Гости су се оријентисали на контранападе, не успевши да на танак лед наведу голмана Тарабића и саиграче из одбрамбене линије.