Време читања: < 1 минут

Новосадска лига

Фрушкогорац – Ветерник 1:5 (1:1)

Сремска Каменица – стадион Фрушкогорца. Судија: Немања Шарић (Нови Сад). Стрелци: Шкрбић у 2. за Фрушкогорац, а Пећић у 45. и 76, Огњановић у 54, Чичић у 70. и Ушћумлић у 80. минуту за Ветерник. Жути картони: Варничић, Милојевић, Рис, Лалић, Лукаја, Васојевић (Фрушкогорац), Ушћумлић, Китић, Вуковић (Ветерник). Црвени картон: Чалија (Ветерник) у 86. минуту.

Фрушкогорац: Лалић, Рис (Зечевић), Васојевић, Драгојловић, Кукурузовић, Старовлах (Миавец), Јевтић, Шкрбић, Милојевић, Лукаја, Варничић.

Ветерник: Ивић, Томић, Швоња, Огњановић, Чалија, Ушћумлић (Блажић), Китић, Вуковић (Ђурић), Пећић (Вукаљевић), Чичић (Срдановић), Турало.

Након шута Варничића, Шкрбић је био на правом месту за вођство домаћих. Индиректан ударац извео је Китић, лопта се одбијала као на билијару, а најбоље се снашао Пећић – 1:1. У наставку, спласнуо је отпор домаћих, што су Ветерничани максимално искористили, стигавши до убедљиве победе. Предност је донео Огњановић, испратио је центаршут Чичића са десне стране и главом сместио лопту у мрежу. До краја, гости су из контранапада постигли још три гола.

Каменичани имају примедбе на суђење, нарочито у другом полувремену.