Време читања: < 1 минут

Новосадска лига

Фрушкогорац – ТСК Темерин 2:3 (1:2)

Сремска Каменица – стадион Фрушкогорца. Судија: Дејан Чобанов (Руменка). Стрелци: Драгојловић у 25. и 81. за Фрушкогорац, а Пуповац из пенала у 10. и 77. и Томић у 30. минуту за ТСК. Жути картони: Васојевић, Јевтић, Шкрбић (Фрушкогорац), Кнежевић, Ђанковић, Стричевић, Косић (ТСК).

Фрушкогорац: Лалић, Сапунџић, Васојевић, Драгојловић, Кукурузовић, Старовлах, Јевтић, Шкрбић, Милојевић (од 77. Миавец), Варничић (од 56. Зечевић), Лукаја.

ТСК: Војводић, Брежњак, Стричевић, Бобот, Варга (од 60. Клаић), Николић (од 60. Милосављевић), Томић, Недељковић, Пуповац, Кнежевић (од 46. Ђанковић), Косић.

У отвореној и динамичној утакмици успешнији су били гости из Темерина. У 10. минуту судија Чобанов досудио је једанаестерац за ТСК, који је успешно реализовао Јово Пуповац. Петнаест минута касније Драгојловић је новим пројектилом из слободњака донео поравнање. Темеринци су имали предност на полувремену, а најзаслужнији за то је Лазар Томић.

У наставку, видели смо репризу с почетка меча, прво је погодио Пуповац, овога пута из игре, а затим и Драгојловић, који је својим другим голом само ублажио пораз.