Фудбалери Војводине почели припреме

Време читања: 2 минута

Тренер Лалатовић извршио је прозивку у ФЦ „Вујадин Бошков“. Одржан је и први тренинг на ком је било присутно 30 фудбалера, а то су:

Никола Симић, Немања Тороман, Горан Вуклиш, Жељко Бркић (голмани), Никола Андрић, Младен Деветак, Аранђел Стојковић, Владимир Ковачевић, Вељко Јеленковић, Стефан Ђорђевић, Славко Бралић, Марко Бјековић, Милан Мајсторовић, Ђорђе Ђурић, Лазар Стојсављевић, Никола Дринчић, Богдан Мледеновић, Мирко Топић, Петар Бојић, Дејан Зукић, Миљан Вукадиновић, Владимир Милетић, Владан Новевски, Урош Кабић, Миодраг Гемовић, Новица Максимовић, Огњен Ђуричин, Немања Човић, Ђорђе Пантелић и Момчило Мркаић.

Са позајмице вратио се се штопер Лазар Стојсављевић, док то неће бити случај са Нешковићем који ће наставити са доказивањем у суперлигашу из Инђије.

Оправдано је одсуствовао штопер Синиша Саничанин, који се недавно оженио, а шеф струке Ненада Лалатовић дао му је дозволу да пропусти старт припрема.

Припреме са првим тимом започели су и Вељко Јеленковић, Милан Мајсторовић, Владимир Милетић, Владан Новевски и Урош Кабић, који су претходне полусезоне наступали за омладинце.

До 14. јануара црвено-бели ће тренирати у ФЦ „Вујадин Бошков“, када ће се отиснути у турски Белек. До поласка у Турску фудбалери „старе даме“ одиграће пријатељски сусрет са ОФК Бачком.

2021-07-14T22:49:06+02:0004. 01. 2021.|Архива|

Поделите са другима!

Go to Top