Време читања: 2 минута

Новосадски лига

Темерински ТСК не одустаје од борбе за виши ранг

Сходно високим циљевима у борби за пласман међу војвођанске лигаше, темерински ТСК је повукао први потез у јачању кадра, а међу црвено-беле је стигао Милан Ђанковић (27), јесенас стрелац 4 гола у дресу Јединства из Руменке.
Нема сумње да ће играч богатог искуства, иза којег је каријера у Новом Саду, БСК Борчи и Радничком (Шид), бити замајац још бољих резултата у неизвесној трци са лидером Ветерником.
-Тешко је у зимском прелазном року ангажовати квалитетно појачање, али успели смо да заоштримо конкуренцију у офанзиви. Ђанковић познаје доста наших играча, па верујем да ће се брзо уклопити у причу. Потребни су нам још везиста и дефанзивац, имајући у виду да ће пролећна етапа, са 17 рунди, бити захтевна – каже Горан Окљеша, спортски директор.


Нико не жели да иде из клуба у којем је све под конац и где договор има већу снагу од слова на папиру. Јово Пуповац, Владимир Стричевић, Радомир Бобот, капитен Немања Милосављевић, Милорад Косић и голман Драган Војводић, остају окосница и за наставак првенства.
-Имамо два бода мање од Ветерника. У трећем пролећном колу дочекујемо лидера, али свесни смо да међусобни окршај неће одлучити првака. Темерин заслужује да, поред Слоге, има још једног војвођанског лигаша. Процена је да је екипа сазрела да направи искорак и верујем да ћемо имати разлога за задовољство, када се буде подвлачила црта – рекао је Горан Окљеша, спортски директор.
М. Менићанин