Време читања: 1 минут

Добар глас се чује преко Дунава

Добар глас се чује и са друге стране Дунава. Ђорђе Бојић из Бачке Паланке, са А лиценцом и један из плејаде младих тренера, преузео је кормило Слоге Вутекс из Вуковара, члана Треће лиге.
Тренерску каријеру је почео у српском Ајаксу, код легендарног Светозара Чиче, са којим је сарађивао осам година, а касније га је пут одвео у ОФК Југовић, ЧСК Пивару, Кабел (омладинци) и Херцеговац.
-Брзо сам се договорио са руководством Слоге Вутекс, у питању је одлично организован клуб, чије амбиције су да буде пласиран у врху табеле. Последњег викенда у јулу, очекује нас полуфинале регионалног купа, а после тога се селимо на Златибор, где ћемо ударити глазуру за почетак трке – каже Ђорђе Бојић.


Тим је спој младости и искуства. На списку су Саша Попин, кошаркаши високи нападач са 202 центиметра, иза кога је каријера у клубовима Кипра, Мађарске, Словачке и Румуније, Давор Братић, некадашњи интернационалац у Аустрији и Албанији…
-Полако хватамо ритам, на тренинзима је одлична атмосфера. Екипа поседује потенцијал, очекујем да ће то бити награђено бодовима у првенству. Трагамо још за штопером и нападачем, да бисмо причу ставили у жељени оквир. Имаћемо тим способан да се са свим ривалима ухвати у коштац – рекао је Ђорђе Бојић.

М. Менићанин