Време читања: < 1 минут

Миловановић четврти новајлија

Нема предаха на Ливадици, иако припреме фудбалера Младости почињу у понедељак, активности око склапања кадровског мозаика не губе интензитет, па је опрему задужио офанзивац Виктор Миловановић (20). Прошао је школу Војводине, а јесенас је бранио боје новосадске Црвене звезде, постигавши пет голова, уз пет асистенција.
-Долазак у Младост је корак више, очекујем да ћу оправдати поверење и да ће ми ово бити одскочна даска за већу сцену. Не плашим се конкуренције, биће ми додатни мотив да се озбиљним радом наметнем стручном штабу. Играћемо офанзивно, на гол више, то ми се нарочито свидело у причи – каже Виктор Миловановић.


Пре њега, стигли су голман Светозар Боројевић (Слога, Темерин), Адис Куртиши (ОФК Бечеј 1918) и Милош Стојаковић (Младост, Бачки Петровац). Папире су узели Александар Ерак (Крупа), Виктор Јовановић (ТСК) и Зоран Зукић (Татра).
-Новајлије бирамо, не само по играчким, већ и по људским квалитетима, јер не желимо да нарушимо сјајну атмосферу у свлачионици. Листу долазака креирамо, сходно одласцима, постоји могућност да ангажујемо још искусног везисту и тиме бисмо ставили тачку – рекао је Ненад Рајић, шеф стручног штаба.