Време читања: 2 минута

Бачка 1923 из Ђурђева, након високог пораза у Ветернику везала је два тријумфа. Тренутно се налази на четвртој позицији. Код куће, Ђурђевчани су неприкосновени, са шест победа из исто толико мечева. Ђурђевачка јединица из Жабља, Златан Смољан, покушаће још једном да сачува мрежу ове јесени.

-Управо тако, лепо је чути тако нешто. Мислим да смо једина екипа која је сачувала своју мрежу као домаћин, 630 минута није мала бројка, зашто не наставити и даље у том ритму – кроз осмех нам говори голман Бачке 1923, Смољан.

-Иначе, заслуге за добре партије, поготово на домаћем терену иду на рачун целе екипе на челу са тренером Раденком Шаровићем. Екипа Бачке доста добро игра ове године, склопиле су се коцкице, добро се ради, тренира, клуб је добро вођен, и то је морало да исплива на површину. Лепо је бити на четвртом месту, али зашто у наредне три утакмице не бисмо то надоградили са максималним учинком и јесењи део завшили у самом врху Новосадске лиге.

-После две тешке победе над Славијом – 1:0 и на гостовању у Сиригу – 0:2, пуни оптимизма улазимо у наредне три утакмице, које су доста битне и захтевне, играмо код куће са Фрушкогорцем , следи општински дерби са Жабљем и за крај године долази нам Фр. партизан Буковац, три екипе из врха. Што се тиче утакмице за викенд, поштујемо сваког ривала, тако и екипу Фрушкогорца из Каменице, али остали смо им дужни за прошлогодишњи пораз, што нам даје додатни мотив да им узвратимо истом мером. Задесили су нас кадровски проблеми, међутим верујем да ће једанаесторица која истрче на терен дати максимум за нова три бода – закључио је голман Бачке 1923 из Ђурђева, Златан Смољан.