Време читања: 2 минута

Полуфинале Купа Војводине

Слога (Е) – Јединство Руменка 2:2 (0:0) пенали 2:4

Ердевик – Судија: Александар Бечановић (Сомбор). Стрелци: Мачвански у 48. и Ивковић у 79. за Слогу, а Кања у 66. и Моравац у 90+2. минуту за Јединство. Жути картони: Рукавина, Угљешић (Слога), Берић, Костуранов, Заов (Јединство).

Слога: Тојагић, Ђуркић (од 31. Ловрић (од 46. Пендо)), Раичевић (од 57. Матић), Џибрић, Ристић, Бајуновић, Херцег (од 67. Стојчић), Ивковић, Мачвански (од 67. Рукавина), Угљешић, Воларевић.

Јединство: Мандић, Штефек, Ђекић, Гаџић (од 46. Берић), Моравац, Зељковић, Влаисављевић (од 50. Тришић), Скоко (од 46. Кања), Тепић (од 46. Веселиновић), Заов, Стојановић.

Статичност у одбрани гостију, на центаршут Херцега, искористио је Мачвански, сместивши лопту иза леђа Мандића.

Након шута Моравца, лопта се одбила до Кање, који је прецизним ударцем донео изједначење.

Шут Матића завршио је на пречки, а Ивковић се нашао на правом месту доневши нову предност домаћима десетак минута пре краја.

Играо се последњи минут надокнаде, Моравац је после комбинације са Веселиновићем шутем искоса савладао Тојагића- 2:2.

Приступило се извођењу једанаестераца, Руменчани су били успешнији, Мандић је прочитао намеру Матића, Угљешић је пребацио гол, а гости су били сигурни, па ћемо тако у финалу поново гледати Јединство и Раднички из Зрењанина, који је савладао имењака из Сомбора – 2:0, головима Крстинића и Гајиловића.