Време читања: 2 минута

Новосадска лига

ТСК из Темерина јача кадар у борби за прво место

Не одустаје од пласмана међу војвођанске лигаше темерински ТСК, другопласирани у Новосадској лиги, а у клубу су свесни да до циља могу само ефикасном игром, па посматрано кроз призму те чињенице ангажују новајлије. Минус од два бода у односу на јесењег првака Ветерник, може да се истопи и претвори у бодовни плус, али је неопходна јача конкуренција, као замајац позитивним резултатима.
-У договору са тренером Александром Миљковићем и спортским директором Гораном Окљешом, полако заоштравамо конкуренцију у свим линијама. Папире је добио Александар Плавшић, а остали играчи из јесењег дела су изразили жељу да остану. Имамо одличну базу и нећемо да гомиламо кадар, али неопходан нам је још везиста – каже Никола Лазић, председник клуба.


После искусног Милана Ђанковића (Јединство, Руменка), црвено-белима се придружио Виктор Јовановић (19), јесенас офанзивац Младости из Бачког Јарка.
-Провео сам лепих шест месеци међу Јарачанима, али одлучио сам да одем, привучен борбом за прво место. Чуо сам само позитивне ствари о клубу и сматрам да сам повукао добар потез. Очекујем да ми игре у пролећном делу буду одскочна даска у каријери – истакао је Виктор Јовановић, млади офанзивац.
М. Менићанин